Teamdag(en) op locatie
Een zinvolle en effectieve teamtraining met uw collega`s rondom de Belbin teamrollen en/of het Team Toppers materiaal.
Het accent ligt zowel op de eigen kwaliteiten en talenten alsmede op het effectief inzetten van dit model bij jezelf en binnen het team. Tevens zullen er, indien verzocht, gerichte oefeningen worden gedaan met behulp van een bevoegde trainingsacteur die elke deelnemer laat ervaren hoe de teamrollen in taal, houding en ervaren de communicatie beïnvloeden. Een eye-opener voor professionals in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven! Leer jezelf en je team kennen. Benut krachten!

Er zijn verschillende mogelijkheden en ook de lengte van de training bepaalt u.
Iedere deelnemer krijgt inzicht in de theorie en praktijk van het Belbin Teamrolmodel en ontvangt een persoonlijk 360* feedback Interplace rapport met de eigen teamrol(len) en bijbehorende capaciteiten/talenten. Dit geeft tevens zicht op de samenstelling en (on)mogelijkheden binnen het team. Door met elkaar middels kennis en oefeningen te ervaren waar elkaars krachten liggen, zal de effectiviteit van samenwerking verbeteren.

Tevens is er de mogelijkheid om met het Team Toppers materiaal aan de slag te gaan. Hierbij wordt het Talentenspel gespeeld, krijgen de deelnemers een handleiding en werkbladen om met dit materiaal zelf aan de slag te gaan binnen de eigen werkzaamheden/begeleiding.

Het inzetten van een trainingsacteur behoort tot de mogelijkheden. Dit heeft een zeer positief effect op het effectief communiceren.

Duur van de teamtraining: 1, 2, 3 of 4 dagdelen naar wens/behoefte. Hoe meer tijd, hoe meer verdieping door middel van oefeningen en werkvormen. Het doel en programma worden vooraf met u besproken en vastgesteld en in een offerte vastgelegd.

Aantal deelnemers:  10 personen bij 1 trainer, bij 11-20 personen komt er een trainer bij.

Prijs per dagdeel per trainer :  € 750,-  exclusief reiskosten.
Plus voor elke deelnemer € 95,- aan materiaalkosten en het persoonlijk Interplace rapport.
De eventuele inzet van een trainingsacteur en/of het aanschaffen van het Team Toppers materiaal worden extra berekend.
De aanvrager verzorgt lesruimte, koffie/thee en evt. lunch/diner/overnachting.

Voor informatie en/of offerte kunt u contact met ons opnemen:  075 – 6310186  /   info@belbin.nl