2-daagse Belbin Team Toppers opleiding     ISBN/EAN        9504378318336

Opleiding Trainer Belbin Team Toppers

Wij organiseren regelmatig een unieke 2-daagse training Belbin Team Toppers voor professionals in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Deze training verandert voorgoed je kijk op jezelf, je team en collega`s. Middels de verdiepende kennis, de vele werk- en spelvormen en een persoonlijke zelfperceptie test leer je wat je talenten zijn én waar je valkuilen liggen. De tools die je in handen krijgt, helpen je om jezelf en de ander beter te doorgronden op het gebied van communiceren, leidinggeven en samenwerken. Juist door te kijken naar verschillen, ontstaat inzicht in je eigen perceptie en die van de ander. Zo krijg je grip op elkaars talenten en valkuilen.

De training Belbin Team Toppers wordt gegeven door gecertificeerde trainers. Voorafgaand aan deze training maak je de officiële Interplace 360* zelfperceptietest. Op de eerste cursusdag ontvang je jouw rapport dat als persoonlijk werkmateriaal wordt ingezet deze dagen. De training  helpt je om op persoonlijk en professioneel niveau te groeien. Je kunt met de kennis ook meer uit een team wilt halen. Maar bovenal: je wordt een leukere collega, omdat je inzicht hebt gekregen in hoe mensen op elkaar reageren en waarom ze doen zoals ze doen. Focus je graag op een goede sfeer in de groep, of ben je meer doelgericht? Neem je de leiding of volg je liever? Ben je van doen, of meer van willen, voelen of denken? Denk je goed na over dingen, of stort je je er direct in?

De teamrollen maken duidelijk hoe jij taken aanpakt, hoe je communiceert, waar je energie van krijgt, wat je het liefste doet. Maar ze geven ook zicht op de taken je beter kunt vermijden, omdat ze je energie kosten. Je leert begrijpen waarom de één je irriteert en de ander zo prettig aanvoelt in de omgang. Goed om te weten, want zo kun je doelgericht binnen een groep/team taken verdelen en samenwerken.

De Belbin Team Toppers training is praktisch en

 • leert je begrijpen waarom je doet zoals je doet.
 • leert je teamrollen bij de ander te herkennen
 • geeft je praktische tips om met elke `teamrol` te communiceren
 • leert je beter om gaan met conflicten
 • leert je wat je sterke en zwakke kanten zijn
 • leert je beter samenwerken
 • leert je krijgt praktische tools in handen om met het model te werken
 • geeft je een verkorte test die kunt afnemen bij je groep/team
 • geeft je het boek `Belbin teamrollen` met daarin alle theorie en achtergronden
 • geeft je een certificaat om met de kennis en het Team Toppers materiaal te werken
 • maakt dat je de volgende dag direct aan de slag kunt!

Onze tweedaagse opleiding tot trainer van de Belbin Team Toppers met licentie.
De opleiding bestaat uit de Masterclasses `Belbin Teamrollen` en `Belbin Team Toppers `. Deelname aan beide dagen geeft recht op de licentie Trainer Belbin Team Toppers en vermelding op de website als bevoegd trainer. Deze opleiding is zowel individueel (middels aanmelding) te volgen alsmede op locatie met uw team (middels offerte).

IMG_6687De opleiding tot trainer Belbin Team Toppers bevat alles wat een docent/teamleider nodig heeft om met de Belbin Teamrollen aan de slag te gaan binnen de groep (en team) en goed te kunnen instrueren, begeleiden, motiveren en inspireren. Maar ook om doeltreffend met het materiaal te kunnen werken. Het accent ligt zowel op de eigen kwaliteiten en talenten alsmede op het effectief inzetten van dit model in de klas/praktijk en het team. Tevens zullen er gerichte oefeningen worden gedaan, met behulp van een bevoegde trainingsacteur die elke deelnemer laat ervaren hoe de teamrollen in taal, houding en ervaren de communicatie beïnvloeden. Een eye-opener voor professionals in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven! Leer jezelf en je/een team kennen.

De eerste dag `Belbin Teamrollen` richt zich op de achtergronden van het Belbin teamrolmodel en de eigen persoonlijke teamkwaliteiten, inclusief een persoonlijk Interplace rapport.

De tweede dag `Belbin Team Toppers` richt zich op het spelmateriaal en de methodiek. Inclusief handleiding, werkvormen, testkaarten, het Talenten Spel, oefeningen, spelen en werkbladen.

Let op: de opleidingen/studiedagen van Instituut Kind in Beeld worden nu ook door De Rolf Groep aangeboden. Bij aanmelding en betaling ineens van een meerdaagse opleiding moeten alle dagen gevolgd worden op dezelfde locatie.

Opleiding Trainer Belbin Team Toppers

 Unknown De opleiding tot trainer van de Trainer Belbin TeamToppers
is opgenomen in het LERARENPORTFOLIO (VOORHEEN REGISTERLERAAR) voor 16 RU
2-daagse Belbin Team Toppers opleiding     ISBN/EAN        9504378318336
Data:
Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier, dan nemen wij contact met u op over beschikbare data.
Tijd:
  10.00 – 16.00 uur  
Prijs: € 895,- Al onze opleidingen zijn btw vrijgesteld.    crkbo1

Inclusief:
-Het Team Toppers materiaal (uitgeverij Pica) t.w.v. €115,- met handleiding, boek, testkaarten, Talenten Spel.
-Persoonlijk 360* feedback Interplace rapport met de eigen teamrol(len)en bijbehorende capaciteiten/talenten.
-Werkmap
-Lunch, koffie/thee

Translate »