Masterclass  Belbin Teamrollen

Een dag rondom het Belbin Teamrollenmodel voor iedereen die meer uit zichzelf en zijn team wil halen. Deze dag is zowel individueel (middels aanmelding) te volgen alsmede op locatie met uw team (middels offerte).

Aan de orde komen de historie, achtergronden en theorie van de Belbin teamrollen. Door middel van effectieve groepsspelen en oefeningen gaat de theorie leven en krijg je inzicht in de eigen en de teamprocessen. Door te doen en te ervaren ontstaat inzicht in de eigen kwaliteiten en talenten en die van de ander. Zo groeit het respect voor elkaars bijdragen.

Een zinvolle, praktische, maar vooral ook leuke, dag om grondig kennis te maken met de Belbin Teamrollen. Zeer geschikt binnen bestaande teams om effectiever en bewuster samen te (gaan)werken. Maar ook aan individuele deelnemers geeft deze dag praktische handvatten om grip te krijgen op je talenten, valkuilen en je effectieve bijdrage aan een team.IMG_7936

Let op: deze dag is onderdeel van de tweedaagse opleiding Train de trainer Team Toppers.

Let op: de opleidingen/studiedagen van Instituut Kind in Beeld worden nu ook door De Rolf Groep aangeboden en georganiseerd met behulp van ervaren en bevoegde trainers. Bij elke datum staat vermeld wie verantwoordelijk is voor de organisatorische afhandeling en het geven van de opleiding/studiedag. Bij aanmelding en betaling ineens van een meerdaagse opleiding moeten alle dagen gevolgd worden op dezelfde locatie.

Data:
Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier, dan nemen wij contact met u op over beschikbare data.
  Masterclass Belbin teamrollen                      ISBN/EAN        9509957721842
Tijd:
  10.00 – 16.00 uur   
Prijs: € 495,- Al onze opleidingen zijn btw vrijgesteld.crkbo1   

Inclusief:
– persoonlijk 360* feedback zelfperceptie Interplace rapport met inzicht in de eigen teamrol(len) en bijbehorende capaciteiten en talenten.
– werkmap
– certificaat van deelneming met evt. vermelding studiepunten
– lunch, koffie/ thee.

Deze Masterclass dag is ook op locatie aan te vragen middels offerte. T: 0224 – 540 290