Opleiding Trainer Belbin Team Toppers

Een tweedaagse opleiding tot trainer van de Belbin Team Toppers met licentie.
De opleiding bestaat uit de Masterclasses `Belbin Teamrollen` en `Belbin Team Toppers `. Deelname aan beide dagen geeft recht op de licentie Trainer Belbin Team Toppers en vermelding op de website als bevoegd trainer.

Deze opleiding is zowel individueel (middels aanmelding) te volgen alsmede op locatie met uw team (middels offerte).

De opleiding tot trainer Belbin Team Toppers bevat alles wat een docent/teamleider nodig heeIMG_6687ft om met de Belbin Teamrollen aan de slag te gaan binnen de groep (en team) en goed te kunnen instrueren, begeleiden, motiveren en inspireren. Maar ook om doeltreffend met het materiaal te kunnen werken. Het accent ligt zowel op de eigen kwaliteiten en talenten alsmede op het effectief inzetten van dit model in de klas/praktijk en het team. Tevens zullen er gerichte oefeningen worden gedaan, met behulp van een bevoegde trainingsacteur die elke deelnemer laat ervaren hoe de teamrollen in taal, houding en ervaren de communicatie beïnvloeden. Een eye-opener voor professionals in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven! Leer jezelf en je/een team kennen.

De eerste dag `Belbin Teamrollen` richt zich op de achtergronden van het Belbin teamrolmodel en de eigen persoonlijke teamkwaliteiten, inclusief een persoonlijk Interplace rapport.

De tweede dag `Belbin Team Toppers` richt zich op het spelmateriaal en de methodiek. Inclusief handleiding, werkvormen, testkaarten, het Talenten Spel, oefeningen, spelen en werkbladen.

Opleiding Trainer Belbin Team Toppers

 Unknown De opleiding tot trainer van de Trainer Belbin TeamToppers
is opgenomen in het REGISTERLERAAR voor 16 RU
Data:
16 en 17 januari 2018 in Alkmaar
16 en 17 mei 2018 in Alkmaar
Locatie:
  Alkmaar
Tijd:
  10.00 – 16.00 uur  
Prijs: € 895,- Al onze opleidingen zijn btw vrijgesteld.    crkbo1

Inclusief:
-Het Team Toppers materiaal (uitgeverij Pica) t.w.v. €115,- met handleiding, boek, testkaarten, Talenten Spel.
-Persoonlijk 360* feedback Interplace rapport met de eigen teamrol(len)en bijbehorende capaciteiten/talenten.
-Werkmap
-Lunch, koffie/thee.

Per 1 september 2017 heeft Instituut Kind in Beeld de organisatie van al haar educatie overgedragen aan OinO-Advies, onderdeel van De Rolf groep, te Ochten. In de praktijk betekent dit dat uw aanmelding/aanvraag door OinO-Advies zowel administratief als organisatorisch zal worden afgehandeld. Inhoudelijk blijft de kwaliteit van onze educatie zoals u van ons gewend bent. We zijn blij met deze bundeling van krachten waardoor het visueel leren en werken een breder draagvlak krijgt binnen het onderwijs.

Aanmelden 16 en 17 januari 2018  in Alkmaar
Aanmelden 16  en 17 mei 2018 in Alkmaar

Amsterdamse Lerarenbeurs
Deze eenmalige beurs (te gebruiken voor al onze opleidingen) is de komende vier jaar beschikbaar voor alle leraren werkzaam in Amsterdam en bedraagt maximaal € 2.000,- per persoon. Meer informatie: