Het Belbin Team Toppers materiaal
teamtoppers_verkleind3
Het Belbin Team Toppers-materiaal is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs, maar kan zeker ook gebruikt worden binnen bedrijfstrainingen en teambuilding. Het materiaal is gebaseerd op het officiële Belbin teamrollenmodel, dat al meer dan 30 jaar een belangrijke plaats inneemt in de organisatiepsychologie. Basisgedachte is kinderen en jongeren inzicht te geven in hun eigen talenten en die van anderen met als insteek: iedereen doet ertoe!

Het Belbin Team Toppers-materiaal bestaat uit gevalideerde teamrol-testkaarten, een inleidend voorleesverhaal, vele oefeningen en werkvormen, een uniek Talentenspel en een uitgebreide handleiding voor de leerkracht of coach. Alles zit in een stevige spelendoos.

Met de Belbin Team Toppers creëer je niet alleen inzicht en bewustzijn in een groep, het staat ook garant voor oneindig veel (leer)plezier! Ook geschikt voor leerlingen in het VO, MBO en (docenten)teams zelf.

Lees hier de recensie van Arja Kerpel (docent) over het gebruik van het materiaal in een Plusklas en de vele mogelijkheden.

Auteur Marion van de Coolwijk is geaccrediteerd Belbin-trainer en lid van het Belbin Gilde Nederland.

Bestellen
Titel: Team Toppers. Het Belbin Teamrollenmodel voor kinderen en jongeren
Uitgeverij: Uitgeverij Pica
Prijs: € 115,-